خواص ادویه پاپریکا در درمان بیماری های مختلف

ادویه پاپریکا یک چاشنی از کشور مجارستان می باشد که مزه و طعم غذاها را بسیار خوشمزه می نماید آشپزها در رستوران ها از این ادویه جات برای طعم غذاها استفاده می نمایند این ادویه دارای مقداری زیادی ویتامین ث می باشد که خاصیت ضد سرطانی نیز دارد و از بیماری های قلبی پیشگیری می نماید .

پاپریکا یا فلفل دلمه ای باعث می شود سیستم ایمنی بدن شما بالاتر رفته و شما به بیماری سرماخوردگی دچار نشوید .

دارای مقدار زیادی ویتامین کا است که موجب انعقاد خون می شود به صورت خام در سالاد از فلفل دلمه ای استفاده نمایید.

فلفل دلمه ای قرمز رنگ دارای مقدار زیادی بتاکاروتین می باشد در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود که برای تقویت بینایی بسیار مناسب است .

برای گرفتگی رگ های قلبی و بیماری دیابت تاثیر مثبت می گذارد و رفته رفته باعث بهبود این بیماریها می شود.

فلفل دلمه ای دارای ویتامین p میباشد که باعث جذب ویتامین c در بدن می شود برای درمان سوهاضمه این سبزی بسیار مفید است و کلا سوهاضمه را از بین می برد..

 

مطالب مرتبط