خوراکی های مفید برای سلامت مغز که سکته را از شما دور می نماید

سکته مغزی در دنیای مدرن یکی از شایع ترین بیماری های خطرناک می باشد که فرد را دچار مرگ و میر می نماید ما می توانیم با رژیم غذایی مناسب می توانید خطر سکته مغزی را کمتر نمایید و با مصرف مواد غذایی که دارای آنتی اکسیدان است می توان سکته مغزی را کاهش داد مواد غذایی که باعث کاهش فشار خون شده و سکته مغزی را به صورت چشمگیری کاهش می دهد در ادامه به بررسی مواد غذایی که سکته مغزی را کم می نمایند خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

مواد غذایی مفید برای سلامت مغز:

  • اسنفاج
  • بادام
  • ماهی سالمون
  • بلغور جوی دو سر
  • لوبیای سیاه سفید
  • سیب زمینی شیرین
  • شیر کم چرب
  • دانه کدوتنبل

اسنفناج علاوه بر منیزیم دارای اسید فولیک فراوان است  و فولات موجود در اسفناج ۸۰ درصد باعث کاهش سکته مغزی می شود بهتر است در رژیم غذایی خودمان از اسفناج استفاده نماییم.

انواع بادام کاهنده کلسترول بد خونمی باشند چون دارای ویتامین E است و این ویتامین باعث کم شدن کلسترول و در نتیجه سکته مغزی می شود.

لوبیا دارای فیبر فراوانی است و خطر ابتلا به بیماری کلسترول را کم نموده و برای تقویت مغز مفید است .

سیب زمینی علاوه بر اینکه دارای فیبر است آنتی اکسیدان زیادی نیز دارد و موجب می شود پلاک در رگ های خونی تشکیل نشود بهتر است در رژیم غذایی خود از سیب زمینی استفاده نمایید .

دانه کدو تنبل سرشار از منیزیم میباشد و منیزیم باعث کاهش فشار خون می شود بهتر است از دانه کدوتنبل روزانه استفاده نمایید چون سکته مغزی را به شکل چشمگیری کاهش می دهد .

 

 

مطالب مرتبط