تاثیر خوراکی های چرب بر جسم انسان

تأثیر غذاهای چرب بر بدن دقیقا ماننداثر ماری جوانا است، طبق داده ها و اطلاعات یک تحقیق آمریکایی، مصرف غذاهای چرب باعث تولید مولکول هایی در بدن خواهد شد که حسی مثل حس مصرف ماری جوانا به وجود می آورد و واکنش های شیمیایی جسم را به زیاده روی در مصرف غذا خصوصا غذای چرب سوق می دهد.

البته  تا قبل از این هم پژوهشگران اطلاع یافته بودند که تعدادی از خوراکی ها موجب تشنگی می شوند ولی نمی دانستند اثر  این نوع خوراکیها تا چه اندازه است. یک جستجوی جدید این را می نمایاند که استفاده از غذاهای چرب دلیل تولید مواد شیمیایی با نام آندوکانابیونید در جسم می شود. اثر این مولکول ها در بدن شباهت بسیار زیادی به اثرات ماری جوانا دارد. در حقیقت این مولکول ها از مدتها پیش کشف شده بوده اند و پژوهشگران هم در مدت تحقیقاتشان به این نتیجه رسیده اند که جسم انسان کاملاً توانایی به وجود آوردن این کانابیونیدهای خاص را دارد که بر سیستم عصبی اثرگذار است و احساس ناراحتی  و فشار روانی را از بین می برد. ولی معضل  این است که آنان مشاهده کردند این آندوکانابیونیدها همچنین میل به مصرف غذاهای چرب مثل سیب زمینی سرخ کرده و … را زیاد می کنند. این مسئله به تدریج موجب استفاده بیش از اندازه  از چربی می شود ومشکلات بعدی را ایجاد می کند. دانیل پیوملی پژوهشگر دانشگاه Irvine کالیفرنیا میگوید: ما برای اولین بار ثابت کردیم  آندوکانابیونیدها تاثیر مهمی در تنظیم مقدار مصرف چربیها دارند.

پایان/

 

مطالب مرتبط